Onderhoud

U bent bij Garage Gilbert welkom voor onderhoud en herstellingen van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi, Seat en Skoda.

Alle herstellingen en het onderhoud van uw wagen gebeuren steeds met de grootste nauwkeurigheid. Onze techniekers behandelen uw wagen alsof het hun eigen wagen is. Zij beschikken over veel technische kennis en praktische ervaring en worden steeds bijgeschoold over de nieuwe evoluties in de automobiele industrie.
Wij staan bekend om onze uitmuntende service en dienst na verkoop.

Ook bieden wij u de service aan voor technische keuring. Indien gewenst, voorzien wij een periodieke keuring voor uw wagen wanneer deze gekeurd moet worden. Zo kan u met uw wagen weer een zorgeloos jaar tegemoet.

Onze techniekers controleren met zorg uw aircosysteem. De aircocheck omvat de controle van de werking van de essentiƫle onderdelen, de controle van de koelende werking en de controle van de kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Eveneens zal uw aircosysteem regelmatig worden gereinigd en ontsmet. Een goed werkende airco is belangrijk! Denk maar aan de frisse bries tijdens de warme zomermaanden en de snelle ontwaseming en ontdooing van de ruiten tijdens de koude wintermaanden.

Garage Gilbert , altijd tot uw dienst!

  • Mekaniek en Carrosserie
  • Ervaren techniekers
  • Uiterst moderne werkplaats
  • Eigen spuitcabine
  • Erkende hersteller
  • Gratis vervangwagen

Erkende hersteller

axa-logo-small
AG
car-pass
recytyre--F7702
20131119210658_1_BNP-Paribas-Fortis-Bank-logo-300px
Back to top